Ladím struny mého hlasu
zdalipak to stačí
více rukou kolem pasu
kupředu mě tlačí
Na jevišti ocitnu se
úzkost v každém pohybu
přemítám a myslím těžce
jak jen tóny rozvinu
Tak jako já vystupuji
posílám je k výšinám
vzhůru do hor, k dračí sluji
vzhůru do hor posílám
Nad ty hory, já se snažím
zdvihat hlas můj vichřicí
bez strachu teď hudbou zářím
stala jsem se sílící