Dnes
splynu s modrem
stačí jen atmen
a být
Jen píď ke zrození
a po kolena
(totiž pokolení)
v novém
Sbohem
:-)
ta je moc pěkná..:-D* ST*
10.11.2023 16:33:02 | Frr
:-) Moc hezké, milá Ikkar :)*
10.11.2023 13:45:59 | Ondra
Ondro, děkuji ti za za stálou přízeň :-) jsem ráda, že se ti verše líbí
10.11.2023 13:51:34 | IkkarisKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?