Martin
Svatý Martine, zahusťi kapky,my ti věříme vytáhni oře, nebo sáňky.
Lepni husu, naraž vína, nastav pusu degustaceteď začíná.
U ní vzpomenemena tvá dobrodiní, srdce otevřené činy provedenymimo, i ve svatyni.
Krása
11.11.2023 08:30:24 | Anfádis
Děkuji moc, pěkný den
11.11.2023 10:13:39 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?