Rozmýšľam,
kde si a čo tak
asi teraz robíš
?
Bavíš sa
s kým si
?
Je ti tam lepšie
ako pri mne
?
Čo cítiš,
a myslíš
ešte
pri tom
na mňa
?
Budím sa
spotená
a dotykom
hľadám práve
teba
bolo ťažké
byť s tebou
no ešte tažšie
je byť bez teba
som len ozvena.
Dokážeme si
odpustiť
?
Kde sa vidíš
a som tam ja
?
Milióny otázok
žiadna odpoveď
kľaknem na kolená
a v srdci cítim,
že potrebujem
spoveď
zmyť zo seba
všetky hriechy
odpútať sa
od tela
a byť len
a len
tvoja
...