Se zvonem o „ne”
Píšu ti, předrahý zvone,
Napíšu písničku o ne
Zdali ji budeš znít
nad městskou hradbou
Za nocí přehvězdných
Bude tvou sklatbou?
Ne to je kouzlo a ne to je jed
Kdy ho chceš vyslovit, jestli ne teď?
Za nocí přehvězdných
S hvězdičkou hravou
Budeš znít slova co
Krouží mi hlavou?
Tak se ptám zvonu však sotva mi odpoví
Pročpak se urážet — zvony jsou takový
Přečteno 124x
Tipy 16
Poslední tipující: o3_gambit, Marťas9, Emily Říhová, Kan, IronDodo, Matahaja, Lesní žínka, Psavec, mkinka, Ondra, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)