Pojď, ztratíme se po setmění
Budeme spolu sami
Jen Pánbůh bude s námi
Neboj, nic to není
Pojď, ta chvíle zapomnění
Uvidíš, bude to krásné
Budeme nocí tančit
Než přijde rozednění
Pojď, budu tě nocí vést
Vidíš, už září tisíc hvězd
Dej mi ruku svou
Půjdeme po cestě cest
Pojď, chci tě obejmout
Jen temná noc, ty a já
Nikdo jiný, jen ona a mi dva
Budeme spolu nocí plout
Moc díky za tento text. Je svižný a poeticky romantický. Tipuji velmi málo, tady je to jasný tip
12.11.2023 21:39:08 | Admirál
Procházka hvězdnou nocí
vzbuzuje snový pocit,
když v jedno srdce, ona a on,
rozezní ten správný lásky tón...
Ráda jsem se začetla, Kozorožko... Krásný večer (*)
11.11.2023 20:00:28 | Emily Říhová