Přišel čas
polínkami tlouci
jen tak lehce
bez násilí
jemně se pousmát
o kamna se hřát
čaj upíjet
promíjet
létu co pálilo nás do lýtek
koudel hořela rovnou u zadnice
přišel čas odpustit
jít a nevracet se více.
Zní jako vzkaz srdci...děkuji že jsem tě našla *)
18.11.2023 07:14:15 | Malá mořská víla
Já děkuji jak jemně jsi našlapovala kolem mých dílek..za povzbuzující slova
18.11.2023 07:24:33 | nehledaná
Japonci někdy říkají, Kdo nemá v sobě žádný čaj, nemůže se nadít skloubení pravdy a krásy.
12.11.2023 08:31:09 | ščočin