Ve vzduchu tóny telefonu bzučí,
do ticha se jeho zvuk ozval
Můj telefon zazvonil, věděla,
že je od Tebe, můj drahý příteli
Zatelefonovat jsi mi chtěl,
abys sdílel se mnou svůj život
Přes oběžníky času a prostoru,
naše přátelství bylo vždy vyššího řádu
Zbytek lidí diletantem se stávají,
neví, co znamená pravé přátelství
My dva jsme zákonem byli spojeni,
věnovala jsem Ti svou duši celou
Tato báseň neskončí,
jako oběžník kolem Vesmíru letí
Necháme ji tančit ve větru,
jako vlny oceánu zpívající
Vzdejme hold našemu přátelství,
ve slovech jsou jen slabé
V našich srdcích doutná,
jako plameny věčného ohně, co nikdy nehasnou