Rozdmýchat stíny,
rozvířit hladinu
a najít ztracenku
uprostřed moře ticha...
.
Ten který tohle svede
má koně Heliovy
a dech všech polnic
co duly u Jericha.
.
A třebas v našem rodu chybí erb
a netrénujem souboj s dřevcem,
s úsměvem dívky zdraví nás,
.
potulné veršotepce.