Básník ve větru...
Kam mě neseš?
A kam odnášíš má slova?
Ven do prázdna
Aby kroužila vesmírem
Tam mezi dávno vyhaslé hvězdy
Do noci bez očí?
Či aby jen se snesla k zemi
A skřípala s pískem na břehu?
Vítr bez kolen
Který nikdo nezastaví
S prázdnou tváří
Rozmělňuje kameny tak jako sůl
Mne nikdy nedává odpověď
Nikdy...
Přečteno 166x
Tipy 34
Poslední tipující: Sonador, o3_gambit, Jan Kacíř, Fialový metal, Frr, mkinka, jort1, Iva Husárková, Niška, Marťas9, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)