I když zdá se
Že každou chvílí
Zlo nabývá sil
A temnota stále sílí
V mém srdci je jistota
Že nezvítězí temnota
Dobro se zlem se stále přou
Věčný je souboj
Světla s temnotou
Ať je světla více a více
Zapalme tedy svíce
Dnes slaví se svátek světel
Zvaný díválí
I já svou svíčku zapálím
Ať dobro sílí každým dnem
Zlo ať se stane jen zlým snem