Přátelství je když:
Smějeme se tuze dlouze,
Podporujeme, když je nouze,
rozumíme si beze slov,
vtipu máme celý chov.
Jsme slazeni a sjednoceni,
bez vzájemného hodnoceni,
i když není zrovna hej,
dokážeme dělat rej.
Jsme tu jeden pro druhého,
od staříka až po mladého,
pro všechny ty osobnosti v nás,
které se projevují v různý čas.
Ty všechny mají jedno společné,
mezi námi je to jedinečné.
Proto, můj příteli nejdražší,
díky, že nejsem v životě na kaši.