Vzpomínám na doby
kdy trhal jsem ti kvítí
dnes na ty louky
slunce nesvítí
jen pustá zem
spálená holomrazem
Věčně bez úsměvu
bez nálady
smutná realita
posledních dní
mám pocity
jako když ve mě
něco dlí
Vždyť ležíš vedle mě
přitom tak vzdálená
ani dotknout se nechce
má mysl zmatená
jen nálada jak země
ohněm spálená
Pokaždé doufám
že bereš to taky
tak nalehko
ty moje nálady
to je někdy peklo