ztrácím se ve tvé duši
jako vlčice v údolí plném mlhy
v té temné říši zadržím slzy
v té nepřátelské krajině
kde láska mlčí
často tě prosím o trochu něhy
ale ty nevidíš vysoké hory
na kterých tajou zamrzlé ledy
ani lány sadů
na kterých rostou první plody
vidíš jen krajinu
královnu bolesti a chudoby
tvé mlčení
zabodne meč do mého srdce
a z rány začne krev téct
tam někde v horách
prosím o pomoc řeku
vidím však jen krvavé peřeje
tvé němé oči a pohled
plný beznaděje