Anotace: ...
Půl do celé
uvězněné minuty
marnosti
V cele
bez oken
kde slunce
nesvítí
Nejde
Nic
Den
Uvadá
Na hraně - noci
S hvězdami
na řasách
A
do
úsměvu
Sníh
rozplynul - se
tohle byl zážitek skvělé řádky krásné dny Buf ;-)
18.11.2023 12:45:03 | piťura
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?