Moře
Vlnka vlnku dohání
už ji leze na záda,
podrbe ji na hlavě
ach, to byla paráda.
Načechrá ji kapičky,
seřazené do vodičky,
vyhodí na okraj moře
bude sranda, o můj Bože.
S odlivem se vrátí unavená , vzdychne... aspoň byla změna.