Tam
V časosběrném snění
Ukryla jsem tě
Před světlem denním
Jsi tak blízko
Až jsi zmizel ve mě
V mém srdci
Teď buší jemně
V srdeční krajině
Přebýváš
Tak nevinně
Jsi tak blízko
Že nevidím tě
Přemýšlím, čím to bude
Zakrýváš můj obzor
Jsi všude