Smích je lékem našich duší,
rozjasní tváře a zmírní tužby
V každém smíchu je radost a síla,
přináší nám pohodu, kterou tak chceme mít
Tak se usmívej, ať světlo září,
bav se, raduj se, do všech naděje prýští
Směj se z plných plic v každé chvíli,
Tvůj smích v podzimní i jarní chvíli zazní
Smíchem si lehnout můžeš,
starosti od sebe rychle prchnou
S kamarády či rodinou se směj,
všude, kdekoliv, tenhle lék Tě doprovází
Až budeš smutný, zahoď smutek za hlavu,
otevři srdce a směj se, jako by nebylo závad
Smích je lékem pro Tebe i pro mě,
smícháme spolu smutek a k zemi se snese
Tak směj se, vše je mnohem hezčí,
zahřeje to srdce a duši uklidní
Víc se smát, to je přání krásné,
do Tvého života nekonečné radosti přináší
Hvězdičko, nádherná pointa.
13.11.2023 07:02:52 | Tvá Sestra