Na zastávce
Po probuzení
vypila jsem kávu,
co stála mění.
Okolo žebrák
se závistí okna mlží.
Pomůžete mi?
Bojím se,
že vytáhnu peněženku
a okrade mě.
Nevěřím mu.
Energetický nápoj má v ruce.
Próza tančí
a den se nerýmuje.
Praha je temná
a klavír nepasuje.
Beru roha.
Ať nejsem i bez přístroje.
Sama žena nemá naděje.
Praha je drsná,
ale občas se usměje.
Kráčím do své šlépěje.
Držím si věci svoje.
Přečteno 151x
Tipy 30
Poslední tipující: Fialový metal, Misha, Koala, Jan Kacíř, Alala, Iva Husárková, Bufik, Kan, IronDodo, Anfádis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (4)