Do tvých slov já toužím vplout
A nechat se jimi obejmout
Tvá slova mou duši hřejí
Pozvedají mě ze závějí
Do tvých slov svou duši halím
Svět ztichnul a zmizel v dáli
Ve tvých slovech pozvedám se
Všechno lehčí náhle zdá se
Tvá slova tak krásná jsou
Hřejí mne, i když odejdou
Hřejivá slůvka... hřejivější než nejhuňatější svetr se stávají... pokud jsou vyslovena tím, od koho toužíme je slyšet...a v srdci náhle žár :-)
Krásně jsi napsala.
14.11.2023 18:56:23 | cappuccinogirl
Naprosto kouzelné vyznání, milá Verunko :)*
Doufám, že slova neodešla...
Měj se krásně :)*
14.11.2023 10:34:05 | Ondra