Čistě zalitá
něhou
svůdných myšlenek
Tajemná
uvnitř i navenek
Z kostela - zvon
jako srdce
bije
Nevzdá se
nadějí
vždyť proto
žije
Vzdát se člověk může kdykoli,
stejně jako zůstat věřit...
:)
Srdce a zvon...to funguje vždycky:)
14.11.2023 09:36:03 | Dreamy