V Tvých očích jiskra ohně plápolá,
mým srdcem vždycky se rojí
Tvůj úsměv jako slunce nade mnou září,
můj pohled rozjasňuje
Tvůj hlas pro mě jako melodie zní,
do jiného světa mě zavádí
Tvá něha mě jako dešťovou kapku hladí,
spadne na květ a probudí ho
Tvoje doteky jsou jako lék,
uzdravuje mě a zároveň posiluje
Když jsi se mnou, cítím se jako jeden celek,
jako bych našla svoje místo na světě
Miluji Tě víc než slova popsat mohou,
Tvá láska je pro mě nekonečným pokladem
Společně procházíme životem žhavým,
jsme spojení v srdci, navždy splýváme
Tak snadně z Tvé lásky dýchám,
jako vzduch, který mi nadechuje sílu
Jsi mým doplňkem, mou největší vášní,
milostná píseň mě vždycky přiživuje