Klaun v nemocnici
Jsem u Karlova náměstí,
u domu, kde zemřela
Karolína Světlá.
Dívám se do stromů
a beru sílu z nitra.
Vítá mě pán se sbírkou,
aby dětem bylo veselo,
když uvnitř je k breku
a drhne piano.
Něco prosím.
Usmějeme se na sebe.
Já vím,
děti potřebují smích,
ať nic nezebe.
Zdraví nerodí se
na zlatém podnose.
A koukám,
že i on za dar směje se.
Lidé i v nemoci spojme se.
Přečteno 90x
Tipy 27
Poslední tipující: Fialový metal, Misha, Koala, Jan Kacíř, jort1, Alala, IronDodo, šerý, Kan, cappuccinogirl, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)