Ája
Anotace: Pro vozíčkáře 2023
Milá holka
s černou sukní,
úsměvem se pyšní.
Její hlas je písní
a radost sladkou višní.
Černé dlouhé vlasy
dokladem jsou
ženské krásy.
Okouzlila jste mě svým přednesem,
dívám se za ní
a přidám verše poklusem,
že díky ní mé psaní není zbytečné,
budí smysly nádherné.
Někdy zas sejdeme se
u společné básně
a její vozík přiblíží se.
Je tichá a rezonuje pokorou.
Naslouchá a kvete.
Ať žije Ája
se srdcem v prostoru.
Aplaus má podporu.
Už jede a Jedličkův ústav ráda má.
Kamarádka drahá.
La a la. Ta a la.
Přečteno 102x
Tipy 37
Poslední tipující: Fialový metal, Misha, jort1, Dejvis, Sonador, Alala, IronDodo, šerý, Vivien, Kan, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)