Vždy mi napíšeš
keď sa mám dobre,
keď na teba nemyslím,
keď sa cítim sama sebou
a nepremýšlam o tom,
čo by bolo,
keby som bola s tebou.
Nechaj ma už ísť
lietať si svojím vesmírom
bez chimér tvojich problémov
nechcem sa viac k tebe
pripútať a stratiť sa
v kúskoch nezmyselnej
mozaiky, z ktorej
žiaden pekný obrázok
nevznikne.
Doufám, že už nepíše, milá Pettie :)
Přeji vše krásné a hlavně klidné :)*
15.11.2023 19:07:15 | Ondra