Okno pootvorené
myseľ vníma chlad
srdce dojaté
ma zabolí
nemôžem spať.
Hviezdy malé lampáše
mi nakukujú
cez pokazené žalúzie.
Srdce buší
tepe, len tak tak.
Zmysly dosluhujú
snáď nejde o arytmiu
pre pocit lásky a nehy
chcem zvládnuť maratón
začuť ako kedysi
šepoty srdca
keď bolo neklidné
iba z lásky.