Zvedni ten kámen,
první krok uděláš k domovu.
Zažehni plamen,
vykovej podkovu,
kůň tvůj čeká.
Shoď se svých ramen
starosti své i světa,
v řece si omyj tváře,
tvá duše vzlétá
do daleka.
Zahoď ten kámen,
cestě tvé, ať, nebrání.
Svou touhou zmámen,
po dlouhém hledání,
zpět se vracíš.
K tomu svému "zpět" se asi vracíš rád...
Je úžasná, Kane...vůbec se mi od ní nechce.
I já se vrátím.
16.11.2023 13:06:15 | cappuccinogirl
Vracím, to víš, že jo. Bez toho mého by už nic nemělo smysl. Děkuji zakomentář. :-))
16.11.2023 15:01:01 | Kan