Citohraní
Anotace: ..a venku zrálo jaro
A venku zrálo jaro
/vlaštovky neptaly se proč/
jak říká tohle jarní citohraní
/nadechni se a...skoč./
A nad hlavou mi táhly mraky
s mraky přišel jarní vzduch
a s ním touha letět
do neznámých končin světů
- až na kraj srdce mladě zeleného -
to jarní slunce, co mi rozum vzalo
/nadechlo se - pak vyprchalo/
A opět venku zrálo jaro
/vlaštovek neptám se už proč/
jak říká tohle jarní citohraní
/nadechni se a...skoč./
Komentáře (3)
Komentujících (3)