I když to někdy bolí
Jsi na světě přec jen rád
I když je smutno v duši
Krásně listí padá
Barvami jen hraje
Smutný listopad
I když ti slzy kanou
A někdy se ti nechce být
Když slunce vyjde mezi mraky
Cítíš, jak krásné je v tu chvíli žít
I když se smysl někdy ztrácí
A nohy bolí z nekonečných cest
Snad přec jen někde je tvůj cíl
Kam musí všechny tvoje cesty vést
Krásně jsi to popsala, milá kozorožko.
Listopad už je takový - sentimentální a barev plný...
Přeji hezký, barevný a hlavně radostný den :)
17.11.2023 00:32:53 | Alala