ta cesta bude ještě daleká, víš?
než posbíráme všechny věci člověka
co proměnit se mají v kříž
k nebi blíž každou nesnází
možná jak děti
máme v kalužích skákat
nebát se špíny obyčejného slova
na každém schodu pokleknout
spojit ruce
zkoušet to znova
pro každého jiný Bůh
Láska stejná
Sakra, a já se při spatření názvu těšil, že si tu přečtu o fabrikách, strojích a dělnících. Hehe.
25.02.2024 15:37:50 | Václav