Včera
Už ani nevím,
kolik bylo hodin.
Příběh lehce povím.
Drogerie byla volná
a já u pokladny stála.
Prodavačka se smála.
Vy budete platit společně?
Pár metrů ode mne,
byla má mladší kopie.
Stejné vlasy v barvě
i v totožné postavě.
Mezihra obličejů i pohledů.
Prodavačka dostává odpověď.
Ne.
Kolik běhá mých klonů po světě?
Co když jednou probudím se
na úplně jiné planetě?
Cestuji snad v čase?
Mlčím a Praha mluví.
Mystika na každé věži.
Přečteno 67x
Tipy 21
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Misha, Anfádis, IronDodo, IkkarisKa, Ophelia81, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, ...
Komentáře (0)