Přátelství nerazaví
Anotace: Jakési vyznání? :)
Podšálek a šálek.
Tyto dvě věci znázorňovaly naše vztahy.
Černá a bílá.
Tyto dvě barvy znázorňovaly naší doplňující se souzněnost.
Avšak ejhle, někde se stala chyba.
Základka skončila,
naše cesty se daly jiným směrem
a já cítila, jak sis odnesla kus mého já.
Po nějaké době jsem dokonce i zapomněla,
jak moc mi chybíš.
Ale měla jsem štěstí.
Neviditelný pomocník štěstí mě
jednoho krásného večera dovedl přímo za tebou,
a od té doby se s Tebou cítím opět jako
se cítí bota a její nezbytná tkanička.
Komentáře (1)
Komentujících (1)