Anotace: ...
V záhybech kůže
cítím noty
Tvého my
Melodie zázraků
Já a Ty
Prstoklad království
oknem zasténá
vibrace zvonů
dozpívá
Poslední tón
Tvých horkých dlaní
němý výkřik
do tmy
Nic ve zlém ale jinotaje v textech moc rád nemá. Ovšem co autor to originál a tak to má být
21.11.2023 13:39:39 | Admirál
Moc hezká
21.11.2023 09:28:29 | Jan Kacíř
Wow...skvělá.
18.11.2023 18:43:48 | cappuccinogirl
Líbí se mi tvá básnička.
18.11.2023 13:17:50 | mkinka
Smutné i krásné... Sladko-lásko-bolné... Ať je líp a pak krásně, milá Bufi*
18.11.2023 12:44:34 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?