Anotace: ...
přemýšlím nad tou poslední slokou (Zrazená tvář...)
hm...
ten tvůj materiál se mi hodně líbí, protože mi toho dost říká...ani nemám potřebu to zde komentovat, připisovat nějaké další velké myšlenky - řekla bych, že všechno už jsi zde vyjádřil ty.
06.04.2007 21:04:00 | Paralelní možnosti
závěr je famózní! bravo! tvou poezii vážně stojí za to číst. je moc dobrá a až do samého konce graduje. hrnečku vař a pomoz mi s umíráním je absolutně dokonalá formulace. jsem tím nadšená... ačkoliv vlastně působí skličujícím dojmem. je to chytrá básnička. až se naučím vhodný superlativ, napíšu ti ho.
01.04.2007 20:07:00 | grygaruv atelier