...
Je to rozklad, je to pád?
Bolí mě když slyším
"je to dezolát!"
"Co Čech, to muzikant",
a "Zlaté české ručičky"
zbláznili jsme se snad?
Do duší padá splín,
když je mezi nás vrážen klín,
co děláme to, lidičky?
Proč plivat na starce,
slovy metat kozelce
a šlapat po dějinách?
O matko, rodná hroudo má
svobodo, trhem zkoušená,
ještě hučí? - voda po lučinách
Čech v rámu Unie plandá, jak surrealistická nudle ubohého usmrkánka. A blbost požrala hrdost. Kýčovité nepřijatelné dílo, i pro Knižáka.
19.11.2023 18:58:49 | šerý