Anotace: Když jdou věci tak, jak mají
Ukládáš se ke spánku
v měkkém světle červánků
a snídáš za úsvitu
se sluncem ve svém bytu,
hřeješ se u kamen.
Stíny se zdají
být jen lodě, co proplouvají
okny a dveřmi ven.
....světle červánků, pod polštářem ukryté lokínky z Tvých copánků... ;-) ST
19.11.2023 20:36:15 | Tomcat
*!
19.11.2023 19:39:05 | šerý
Krásné, poklidné... děkuji :-)
19.11.2023 16:25:36 | Helen Mum
ta je pěkná, taková prostá, díky*
19.11.2023 12:44:33 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?