Slyš
Tam nota rozněžnělá
Stoupá vzhůru celá
O oktávu výš
Hle
Tam barva jasná
Barví květ
A z květů celý svět
Ve stech odstínů krásna
Ciť
Tam v srdci lásku
A lásku probouzej
Tóny všech barev
Nech v srdci znít
A i když trpíš
A nevíš proč žít
Naději neztrácej