Slunce probleskuje temnými mraky
Mlhy po ránu se válí a mně se chce taky
Barevné listí k zemi padá
Stejně tak, jako nálada
Lidí kolem mě
Proč to tak je, kdo ví
Já podzim mám ráda takový
Snivé touhy mě napadají
Vždyť podzim je tak hravý
K spánku se ukládá tak jak má
Země naše, nádherná
Přijde zima bělavá
S ní nový rok povstává
S novou nadějí …