Podzim ve své polovině,
blíží se další sychravé svítání.
V hodině mezi psem a vlkem
na semaforu čekám na zelenou,
i když v dohledu nejsou žádná auta.
A má duše je prázdná, jako vzduch
přetékající žlutým světlem
pouliční lucerny.
Krásně jsi to napsal Honzi.
Rána před úsvitem mám nejraději,nikdo to nechápe .-) ale já to tak mám. A navíc jsme na to dva...můj 5letý vnouček. Také si to tak nastavil. .-)
Měj se PĚKNĚ A PPÚ...
22.11.2023 22:58:53 | Jarunka
S rozbřeskem světlo lamp ztrácí se,
V sychravém ránu chladem ruce chtějí se...
Hezky zachycená realita podzimních rán;)
Krásný den, Honzí:) PPÚ
20.11.2023 22:05:31 | Emily Říhová