Anotace: ...
já jí vykal
ona mně ne
evidentně to bylo vzájemné
hráli jsme karty
dáma eso janek
opodál stál malý stánek
tohle je pro vás
jeden teplý klobás
bez pečiva
mně to neva
lascivně lízala nanuka
řekl jsem Dívko
můžu si nechat to dřívko?
nemusíš chodit kolem horké kaše
jsi vážně crispy
jestli chceš
tak se se mnou vyspi