Mráz mi maľuje
líca všetkými
odtieňmi červenej
stojím na hlavnej
stretávali sme sa
tam vždy na obed
veľa vecí naraz
stalo sa toho moc
v krátkom čase
prosím, poď mi
na pomoc
...
nevládzem,
je to šok
zlomiť si srdce
o čriepok z
tvojej obľúbenej
šálky, ktorú som
rozbila sama
kráčam ďalej
aj keď nemám dych
kričím prázdnym hlasom
do povetria
o hrubé konáre
sa tvoje meno odráža
s takou ľahkosťou,
je voľné
a
mňa okovy sťahujú
hlboko do priepasti
vlastnej bezmocnosti.