Volání
Martine, Martine
kde jsi nechal bílého koně?
Za chvíli bude Mikuláš
nemáš cestu pro ně....
Za chvíli svíce zažehne
plameny všech věnců.
Postupně bude rozsvícet
další tři v adventu.
Potřebujeme peřinu
i pro vánoční stromy.
Na chvíli se přikryjí
než ozdobí nám domy.
Nastane ten klidný čas
prožitých svátku.
Nastáne ten kolotoč
radosti, vděčností a dárků.
Skvěle napsáno... teď si tady teda trošku panikařím, že už je to tak blízko a já ještě vánočně stagnuju...ale jo, to dám...doufám :-):-):-)*
Miluju vánoční čas... miluju cos popsala v poslední sloce... děkuju ti za tuhle krásnou báseňku. Hezkej den tobě.
21.11.2023 10:18:40 | cappuccinogirl