Dlouho do noci pila
Až se pěkně zlila
Zlila se a teď se motá
Pláče a mumlá
Co mám ze života?
Nenávidí se a sžírá
Víra a neděje že neumírá?
Fénix, co shořel docela
Jen smutně doutná
Nevstane již ze svého popela
Nebo snad přec jen vstane?
Nevstane, dokud pít nepřestane
A nepřestane, dokud nemá proč žít
A tak musí pít, aby vůbec mohla být
Kdyby nepila, snad by se zabila
Ztracena sama v sobě
Obraz bezmoci
Trápíš se pro ni marně
Není jí pomoci
Snad jednou přijde den
Kdy ze svého labyrintu
Najde cestu ven
Taky mám ve svém blízkém okolí jednu takovou nebohpu bytost. A taky mám kocobinu raz dva, když na to přijde :))
Moc dobře jsi ten začarovaný kruh a bezmoc popsala.
22.11.2023 05:24:06 | Anfádis
Stará písnička, " nepůjčíš si nikdy cizí žal".
https://www.youtube.com/watch?v=jzm0QhePgjQ
21.11.2023 12:48:44 | Lighter