Sbírka: Sexternita - o hrách
Příběh jednoho moravského ogara , který prožil svou první bleskovou erotickou chvíli.
Pusu.
Už su.
21.11.2023 19:41:07 | Mentos
A příběh jednej dcérky, která též prožila svoju první chvílku:
Ood?
Good!
21.11.2023 19:46:09 | TRlVlUS
Trochu si dovolím zpochybnit nasákavost masáku, ale pro představu stavu lesa je to geniální. Přece jen nasáklá babka nic moc...
21.11.2023 17:00:06 | IkkarisKa
Takový les z toho překvapení zůstane v tichu skoro až nábožném. Masakrálním.
21.11.2023 19:48:14 | TRlVlUS
...oceňuji ten dlouhý všeříkající název...;-) mini taky...jako houbař nejde vyjádřit víc...(jen bych doplnil apostrof(nasák´), aby to bylo dokonalý.
21.11.2023 16:56:11 | Marten