Kráčam vyľudnenou ulicou
moje kroky sa ozývajú
brechotom strážnych psov
vpíja sa do mňa
zamatová tma
ako atrament
do snehovo bieleho
papiera, na ktorý píšeš
svoje súkromné želania
medzi nimi som
aj ja
a jahodová pena
.
veľmi pekné
22.11.2023 10:04:25 | IronDodo
Soukromé přání a jahodová pěna zní velice pozitivně. Celé je to pěkné.
21.11.2023 16:05:15 | mkinka
vďaka :)
21.11.2023 18:42:36 | Pettie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?