Podivná předehra
Patrik povídá pohádku,
Petra potajmu pláče,
prší.
Princ prakem prásk puritánku
propadlou přízni
prudší.
Pakliže práče poranit
prý puritánka
půjde.
Pozná prak princův pustošit,
panická prudkost
pojde.
Přečteno 124x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Pettie, Misha, mkinka, Psavec, RadekČ
Komentáře (2)
Komentujících (2)