Kukačky
V podvědomí jsem slyšela kukačky.
To bylo v Záblatí.
Už je to dávno.
Byly funkční.
Rybníky okolo
a procházky s kočárkem.
Vše uběhlo.
Co je s výměnkem?
Syna už nekojím dávno.
Ani jsem se nenaučila hrát na piano.
Jen ty kukačky v hlavě mám.
Bylo to kouzlo a mělo šarm.
Na střechách je sníh.
Proč nehřát se světlem bez hranic?
Zima je těžká
a člověk hledá rub i líc.
Přečteno 104x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, V.N.Losinský, Anfádis, Niška, Fialový metal, Marťas9, Psavec, šerý, cappuccinogirl, RadekČ, ...
Komentáře (0)