Anotace: ...
málokdy ve mně reklama
vyvolá vzpomínky
na bezstarostné mládí
kouli z belgické čokolády
s krásně barevným posypem
vložíte do hrnku
a zalijete teplým mlékem
koule po chvíli pukne
a na hladinu plnou hedvábné pěny
vyplavou marshmallowni
hned jsem si vzpomněl na Dejva Dobeše
ten prodával koule
a piko
a tripy
ta asociace mě dostala :) ... a meršmelouny taky nemám ráda :D stejná droga jako piko
22.11.2023 10:12:44 | lawenderr
Sentimentální:)
22.11.2023 09:48:00 | Žluťák