Anotace: -
Pár modrých zafírov
som ti láska nazbierala ešte zopár perálsi stratilaa mňa si celého zlátila.
Dva drahokamy jagajúci párperly padali a zaliali ti tvárpri plači nemom,pri bozku poslednom.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?