Tylovo náměstí v Praze
Koukám se
a nevidím trhy.
Tramvaj se courá
a stromy tiše šumí.
Tylovo náměstí má své struny,
v pokoji klidu obdivuji koruny
i pevné a silné kořeny.
Miniaturou fotografie
kochám do sebe poslední kus zeleně.
Je podzim a Praha jiná je.
Srdce tu zůstává
v panoramu dějin.
Tady chodit.
Nikdo není malým.
20.11.2023
Přečteno 112x
Tipy 22
Poslední tipující: Misha, V.N.Losinský, Anfádis, kozorožka, IronDodo, Psavec, Dejvis, RadekČ, Fialový metal, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)